Motive pentru care unii soferi isi monteaza stickere

Cu siguranta, fiecare sofer isi doreste ca masina sa sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii pentru a se deosebi in trafic. In schimb, majoritatea solutiilor implica costuri ridicate, dar si numeroase riscuri, motiv pentru care intotdeauna se cauta optiuni mai practice, si mai accesibile, astfel ca poti sa vezi aici stickere auto.

Costuri minime

Avantajul principal este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi permite sa isi personalizeze masina. Tarifele variaza in functie de dimensiuni si de design, astfel ca incep de la cativa zeci de lei si depasesc pragul de o suta de lei doar in cazul celor mai mari si mai complexe.

Diferite modele

In plus, gama de modele este foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, incepand de la tribale si diferite patratele, logouri, litere chinezesti, mesaje amuzante, diferite citate, desene, flori, fluturi si nu numai. Totodata, clientii au ocazia de a-si pune in aplicare cele mai creative idei, care sa fie puse in practica de catre specialisti, stickerele fiind pregatite la niste imprimante speciale.

Usor de aplicat

Un alt avantaj important este faptul ca stickerele auto se aplica cu usurinta si poate fi nevoie de ajutorul unei alte persoane doar in cazul celor mai mari, pentru a nu aparea bule inestetice de aer. Mai mult, stickerele rezista in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, fara sa se dezlipeasca pe la colturi si fara sa fie afectate de precipitatii sau daca masinile sunt duse la spalatorie.

Pe orice element

Daca vezi aici stickere auto trebuie sa stii si ca acestea sunt ideale pentru a masca orice defect al caroseriei si pot fi aplicate oriunde, incepand de la luneta, portiere, capota, spoilere, cupola si nu numai, folosindu-se un adeziv special care nu lasa urme la indepartare si nici nu ataca vopseaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *