La ce ne ajuta o camera spy ?

Tehnologia a evoluat atat de mult incat in ziua de azi avem acces la nenumarate dispozitive menite sa ne faca viata mult mai usoara, insa si sa aduca mai multa securitate, pentru ca oricine isi permite o camera spy iUni. Aceste dispozitive sunt foarte practice si pot fi utilizate in nenumarate situatii, gasindu-se sub forma a diferite obiecte aparent banale, care nu vor da de banuit, de la pixuri, sepci, ceasuri, brelocuri, ochelari de soare si nu numai. Asadar, se poate inregistra atat video, cat si audio, insa pot fi efectuate si fotografii la cea mai buna calitate.

Functiile principale

Bineinteles ca functiile principale ale unui astfel de dispozitiv sunt cele de a inregistra audio si video, insa si de face fotografii, iar in functie de gadgetul ales, memoria disponibila a acestuia poate sa difere. Media este de 8 GB, cifra care este mai mult decat suficienta pentru majoritatea situatiilor, iar rezolutia videoclipurilor este Full HD.

Usor de folosit

De asemenea, o camera spy iUni este foarte usor de folosit, avand putine butoane, pentru a nu pune in incurcatura utilizatorii, insa toate functiile disponibile si modul de functionare pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet.

Unde gasesc?

Astfel de dispozitive se gasesc in cadrul magazinului iUni, unde clientii au ocazia de a plasa comenzi online, care sa fie livrate in cel mai scurt timp, fie pot merge in showroom-ul din bucuresti unde pot testa gadgeturile astfel incat sa fie siguri ca vor lua cea mai buna decizie.

Cat costa?

In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la iUni, insa periodic sunt disponibile si nenumarate oferte, care mai de care mai avantajoase. Nu in ultimul rand, cei care plaseaza pe site comenzi in valoare de minim 499 de lei se bucura de transport gratuit prin curier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *