E greu sa gasesti oameni care sa lucreze in agricultura

In Romania dispunem de suprafete agricole vaste dar din pacate nu reusim sa atingem potentialul productiei agricole din cauza lipsei de forta de munca avand in vedere exodul de romani in proportii tot mai mari in Europa.Pentru a putea valorifica terenurile la potentialulul lor maxim pe piata au aparut firme care se ocupa cu recrutarea de personal din Asia.

Romania este o tara care nu isi atinge potentialul cu privire la productia agricola, in ciuda faptului ca dispune de suprafete vaste de terenuri arabile. Unul dintre motivele principale este reprezentat de lipsa fortei de munca, fiind multi cei care aleg calea strainatatii pentru a-si face un rost in viata. Totusi, pentru ca terenurile sa nu ramana nemuncite poti alege sa angajezi personal din Asia pentru munca in ferme. Iti punem la dispozitie muncitori bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniu, care pot lucra eficient si ajuta la dezvoltarea economiei.

Pentru ca in Romania exista posibilitatea ca personalul sa nu mai vina a doua zi la munca, Personal Calificat te poate ajuta in acest sens prin serviciul de recrutare forta de munca asiatica si filipineza pentru fabricii si firme din domeniul agriculturii, silviculturii si zootehniei pentru program de lucru part time sau full time.Pentru a avea eficienta maxima in domeniul agriculturii ne puteti contacta oricand pentru a afla cum poti beneficia de avantajele colaborarii cu muncitori din afara tarii si cum poti faci angajarea acestora in firma ta.

Unul dintre avantajele pe care le vei obtine atunci cand optezi pentru angajari in agricultura din Asia si Filipine este ca muncitorii sunt disponibili pentru muca prelungita si asta deoarece cea mai mare parte din economia Asiei se bazeaza pe agricultura, o caracteristica a tarilor aflate in dezvoltare.Muncitorii agricoli din Asia au anduranta fizica si se adapteaza usor la conditiile climaterice dificile.Acestia sunt obisnuiti cu muncile pamantului si considera ca in aceasta activitate isi pot procura hrana zilnica.Cultivarea pamantului in Romania sufera din cauza lipsei de strategii coerente si in acest context, muncitorii asiatici reprezinta solutia perfecta.Harnicia de care acestia dau dovada ii ajuta pe fermieri sa duca la bun sfarsit activitatile agricole chiar si in conditiile in care nu au ajutor mecanizat.

Printre locurile de munca in care acestia pot lucra se numara tractoristii, care sunt pregatiti in scoli specializate si reprezinta o resursa umana valoroasa.

Pentru ca asiaticii isi doresc sa castige bani ca sa le poata oferi familiilor lor un trai mai bun, acestia sunt o investitie ce ar putea in duce in timp la cresterea nivelul agriculturii in Romania.Ei dau dovada de simplitate, loialitate si responsabilitate si sunt o investitie pe termen lung care ne pot ajuta sa depasim criza de personal din Romania care se accentueaza de la an la an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *