In sfarsit am gasit niste embleme de care aveam nevoieOrice membru al unei institutii importante trebuie sa o reprezinte, iar aici putem aminti, printre altele, si de SRI. Astfel, esti pe maini bune atunci cand ai nevoie de grade brodate SRI intrucat vei gasi toate produsele necesare in acest sens, optiunile fiind foarte variate, asa ca va fi imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie. Pentru ca Grade Militare este un magazin online bine organizat, aici te asteapta mai multe avantaje, iar impreuna le vom descoperi pe cele mai importante.

Cat costa?

Preturile difera in functie de produsul care te intereseaza, insa oricum acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu trebuie sa aloci bugete importante in acest sens. De exemplu, pentru emblemele obisnuite vei plati 45 de lei, pentru petlite subofiteri si ofiteri pretul este de 15 lei, eghiletii costa 99 de lei, gradele pentru sublocotenenti, locotenenti, plutonieri, capitani, maiori si nu numai, costa 40 de lei, asa ca ai de unde sa alegi.

Ce produse gasesc?

La Grade Militare gasesti orice produs ai nevoie, incepand cu toate cele amintite anterior si multe altele, motiv pentru care daca esti in cautarea unor grade brodate SRI, cu siguranta, acesta este locul potrivit catre care sa te orientezi.

Sunt oferte?

Nu uita de faptul ca se gasesc si oferte aici. Asadar, atunci cand vei comanda produse in valoare de minim 100 de lei vei beneficia de transport gratuit prin curier in toata tara. De asemenea, la minim 20 de lei perechi comandate, vei primi inca una gratuit.

Cum economisesc timp?

Grade Militare este un magazin online care este foarte bine pus la punct, ceea ce presupune ca orice produs cauti il vei gasi la numai cateva click-uri distanta. In schimb, in magazinele obisnuite ar fi fost nevoie de ceva mai mult timp in acest sens, motiv pentru care stii ca ai nimerit unde trebuie.

Ce materiale se folosesc la confectionare?

De asemenea, aici ai garantia ca se folosesc cele mai bune materiale, iar aici putem aminti de conturul brodat cu fir de poliester ce aduce un plus de protectie, pe cand restul structurii este completata cu o combinatie de bumbac si poliester, raportul fiind de 65% si 35%. Pe aceasta cale stii ca aceste grade brodate se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului fara sa isi piarda din performante.

Care sunt sistemele de prindere?

Sunt propuse mai multe sisteme de prindere, iar cele mai populare au fost dintotdeauna scaiul si velcroul, insa nici ariciul nu se lasa mai prejos. Totusi, daca nu vei fi nevoit sa indepartezi gradele de pe uniforma, atunci acestea pot fi cusute direct, ceea ce presupune ca va fi mult mai comod.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *