Ce putem vizita in orasul Seattle?

Seattle este unul dintre cele mai grozave orase americane, ce adaposteste mai multe atractii si reprezinta, totodata, locul de unde au inceput mari branduri, precum Starbucks sau Boeing. Datorita peisajelor stralucitoare ce apar in urma climatului ploios, Seattle mai este cunoscut si drept „Orasul de Smarald”, astfel ca oricine poate alege bilete avion Seattle daca isi doreste sa aiba parte de o vacanta de vis.

Muzeul Aviatiei

Acesta reprezinta cel mai mare muzeu de acest tip din lume si gazduieste nenumarate atractii, incepand de la avioane vechi, la unele folosite in razboaie si nu numai, fiind amplasat intr-un loc strategic, in apropiere de aeroportul principal, motiv pentru care pasionatii de aviatie nu au cum sa rateze acest muzeu.

Piata Pioneer

Zona istorica centrala din Seattle este foarte atragatoare, iar in inima sa se afla piata Pioneer, fiind un loc ideal unde turistii pot admira cladirile renascentiste, magazinele de suveniruri sau galeriile de arta, fie se pot relaxa la barurile si restaurantele de aici. Tot aici se gaseste si turnul Smith, ridicat in urma cu un secol si care a reprezentat la un moment cea mai inalta constructie de pe coasta de vest a Statelor Unite. De asemenea, vizitatorii care isi doresc sa vada cum arata orasul inainte de a fi distrus partial de un incendiu in 1898, au la dispozitie tururi organizate.

Acul Spatial

Totusi, cel mai mare simbol al orasului este Acul Spatial, unde se regaseste si un punct de observare, alaturi de un retaurant rotativ. Bineinteles ca vederile sunt impresionante de aici, iar cei care ajung pana in varf vor fi recompensati cu o panorama superba asupra orasului. Cu alte cuvinte, oricine isi permite in ziua de azi sa aleaga bilete avion Seattle, pentru a se bucura de conditii grozave, care sa ii multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi turisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *