Gaseste cele mai bune oferte pentru un sejur in Mexic

Mexicul este clasata in top 7 intre preferintele turistilor din intreaga lume datorita spectacolelor pe care le poate oferi atat natura, cat si statiunile de lux de la malul marilor si oceanului la care are iesire.

Pe Roju.ro va propunem o serie de oferte si pachete de vacanta avantajoase care sa va asigure un sejur Mexic inedit, de neratat si perfect pana la ultimul detaliu. Detalii precum, biletele de avion, serviciile de cazare si masa, sunt incluse in pachet, precum si excursii in zone de maxim interes, in timp ce dumneavoastra nu va mai ramane decat sa va bucurati pe deplin de destinatia pe care ati ales-o.

Spectacole naturale unice

Numeroasele forme de relief care sa regasesc in aceasta tara, creeaza un adevarat spectacol al naturii acolo unde se intersecteaza. Astfel ca turisti care aleg o astfel de destinatie se pot bucura nu doar de plajele impresionante, cu nisipuri albe si ape cristaline, in nuante puternice de albastru, dar si de zone montane, podisuri abrupte, sau chiar zone intinse de campie.

Activitati specifice zonei

Varietatea care fac din aceasta locatie o zona ideala de vacanta nu sta doar in atractii turistice ci si in multitudinea de activitati pe care le propun cei ce doresc sa va devina gazde. Astfel ca va puteti pucura de sesiuni de surf, caiac canoe, rafting, scufundari, snorkeling sau scuba diving, ocazia perfecta de a vedea vietatile marine in hanitatul lor natural. In plus va puteti bucura de drumetii in care sa puteti vizita faimosii vulcani ai Mexicului, ori siturile arheologice, sau parcurile ecologice. Cei care sunt in cautare de peisaje inedite pot opta pentru o plimbare cu balonul cu aer cald, care le ofera o privire panoramica asupra a tot ce are mai frumos de oferit aceasta tara.

Specialitati culinare desavarsite

Mexicanii sunt bucatari desavarsiti si de aceea mancarea specifica zonei va fi intodeauna o incantare pentru cei ce o gusta. Daca vreti sa va delectati cu specialitati traditionale, puteti opta pentru renumitul taco, pe care in oricate variante l-ati fi incercat pana in prezent, cel facut aici va va cuceri iremediabil. Cochinita Pibil este un alt preparat cu origine mayasa, pe care il prefera turistii, realizat dintr-un purcel copt intreg, cu suc de portocale si semintele fructului anatto. Cei care prefera mancarea foarte picanta pot incerca Enchiladas, un preparat pe baza de chili, ce presupune impachetarea intr-o tortilla de porumb a diverse tipuri de carnuri si prehgatirea lor la cuptor. Si pentru cei care doresc preparate fara carne exista numeroase variante, de la bine cunoscutul guacamole, la salsa sau chiar faimoasa Quesadilla, cu diverse tipuri de branza.In materie de desrturi este neaparat necesar sa incercat macar o data Jericalla, o varianta de crema de zahar ars mexicana, dar mult mai aromata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *