Care sunt tendințele de design interior pentru 2021

Dacă sunteți pe punctul de a vă reinventa casa, trebuie să vă puneți la curent cu noile tendințe din acest an. Potrivit specialiștilor în decorațiuni de la Institutul American Pantone, 2021 nu vine cu cu una, ci cu două nuanțe reprezentative: „Ultimate Grey” și „Illuminating”. Cele două culori sunt o sursă utilă în luarea deciziilor, atât pentru marii creatori de modă, cât și pentru designerii de interior. Anul trecut, Classic Blue a fost în topul tendințelor, lucru ce a putut fi observat în domeniul artelor vizuale.

Pentru a înțelege semnificația acestor culori și pentru a înțelege conexiunea dintre cele două, trebuie să aprofundăm subiectul. Potrivit specialiștilor, culoarea gri exprimă un sentiment de precauție și calm. În ceea ce privește aranjamentele și decorațiunile interioare, această nuanță este considerată de mulți ca fiind una banală, însă vă propulsează într-un mediu liniștit. Dacă ar există un termen prin care am putea descrie înțelesul unui spațiu amenajat în nuanțe de gri, acela ar fi pacea. Dacă ești înconjurat de lucruri gri sau pur și simplu este culoarea ta preferată, ai putea spune despre tine că ești o persoană calmă, care deseori face compromisuri pentru a menține un echilibru de pace și liniște. Mai multe decât atât, printre calitățile de bază care îți descriu personalitatea, te poți considera o persoană muncitoare, conservatoare și de încredere. Nu uita de abilitatea ta din domeniul afacerilor.

De cealaltă parte, galbenul este culoarea opusă griului, fiind asociată cu o stare de spirit energică, fericire și optimism în fiecare minut al zilei. Când vine vorba de amenajări interioare, galbenul degajă o vibrație de energie, ridică nivelul de energie pozitivă și îmbunătățește starea fiecăruia. Deși este considerată de mulți o nuanță prea stridentă, dacă este folosit moderat, poate avea o influență pozitivă asupra noastră. Indiferent că vorbim despre o singură piesă de mobilier, mai multe elemente sau chiar de un perete întreg, persoana din spatele acestor idei îndrăznețe este una plină de originalitate. Mai mult decât atât, au un simț al umorului destul de dezvoltat, sunt spirituali, loiali și degajă bună dispoziție în jurul lor. Pentru mai multe informații accesați site-ul Thedeco.ro  și puneți-vă la curent cu noile tendințe ale lui 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *