Calatoreste in cele mai interesante locuri din Europa

   Europa este continentul care detine o multitudine de culturi, de la cele gastronomice, la cele arhitecturale, in diverse forme in relief, de la luminile nordice scoase din basme, pana la castele impresionante. Daca esti o persoana dornica de noi aventuri, de multi-culturalitate si de locuri fascinante in care poti calatori si iti vei contura amintiri de neuitat, iata cateva propuneri pe care nu ar trebui sa le ratezi in aceasta viata.

low angle photo of pine trees photo – Free Tree Image on Unsplash

   Islanda este locul in care regasim cele mai spectaculoase fenomene naturale si anume luminile nordice. Acestea se regasesc in regiunea polara, fiind formate din combinatia moleculelor gasoaze a atmosferei cu particulule electromagnetice provenite din Soare. Culoarea predominanta a aurorelor boreale consta intr-o tonalitate de verde si galben, iar cele care sunt complet rosii se intalnesc foarte rar. O perioada potrivita pentru aceasta spectaculoasa calatorie este din luna octombrie pana in luna martie. De asemenea, in Islanda puteti vizita si Laguna Albastra sau piscina cu apa geotermala care este inconjurata de sectiuni de lava.

   Un alt loc in care trebuie sa ajungeti este valea din Pamukkale, Turcia, unde exista terase de tip calcaros, care contin apa calda bogata in minerale, aceasta putand ajunge pana la 38 de grade Celsius. Privelistea este una de poveste, datorata concentratiei mare de carbonat de calciu. Acest loc mai este denumit si Castelul din Bumbac si este vizitat, in mod special, pentru apa termala folosita in scop terapeutic. Totodata, daca esti pasionat de istorie, in special de modul de viata din Roma Antica, cel mai potrivit loc de vizitat este in apropiere de Napoli, Italia si anume monumetul Pompeii. Unele dintre cele mai importante ansambluri din cadrul monumentului sunt Amfiteatrul, Forul, Gradina Fugarilor, Bordelul si Vila Misterelor. Aveti nevoie de o zi intreaga pentru a vizita acest loc. Totalitatea orasului a fost distrus din cauza eruptiei Vulcanului Vezuviu, iar specialistii in arheologie au adus la suprafata diverse case si structuri care au oferit informatii importante despre modul de viata al vechilor romani. Daca doresti sa iti cauti pachete de calatorie in aceste locuri, poti intra pe Quick Sell pentru a beneficia de oferte si de diverse beneficii.

   O atractie turistica, care a inceput sa fie in tendintele calatoriilor, din ultima vreme este reprezentata de Santorini, insula din Marea Egee, unde poti regasi una din cele mai frumoase privelisti compuse din cetati si case. Astfel ca te poti bucura de plajele inconjurate de roci vulcanice, plimbari cu magarul sau tururi ale vinariilor, intrucat localnicii descriu Santorini ca fiind insula cu multe biserici, in detrimentul caselor, mai multi magari decat oameni si vin mai mult decat apa.

   Desigur, acestea nu sunt unicele locatii cu obiective de atractie apreciate foarte mult de turisti, intrucat mai putem da cateva exemple de locuri de vizitat din Europa, cu totul fascinante, precum Valea Loarei din Franta, regiunea Boemia din Rebulica Ceha, Sankt Petersburg sau Berlin. Alege din pachetele de calatorie de pe Quick Sell si bucura-te de o vacanta in locatii de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *