Vacanță în unul dintre cele mai spectaculoase orașe din lume

Vacanțele trebuie să îți ofere mult mai mult decât simplă relaxare. Acestea trebuie să fie o combinație perfectă între momente de liniște și pace și vizite la unele dintre cele mai importante obiective turistice. Astfel, pentru o experiență cu totul și cu totul nouă alege să mergi în Antalya în vacanță pentru a te putea bucura de tot ceea ce înseamnă frumusețea naturii îmbinată perfect cu întreaga cultură și civilizație a Turciei.

Cu siguranță vei acea parte de clipe de neuitat și de o atmosferă de vis, admirând unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume. De asemenea, te poți lăsa condus de misticismul de acolo și te poți bucura de tot ceea ce înseamnă frumusețile acestui oraș glorios. 

Centru istoric din Antalya 

Un element care trece este cu greu trecut cu vederea de către turiști, Centru istoric al acestui oraș vine cu o multitudine de obiective turistice de vizitat, care vor aduce din nou în prezent câteva umbre ale trecutului glorios al acestui popor. Arhitectura superbă a acestui oraș este un cadou pe care ți-l vei face singur dacă vei alege să mergi în Antalya in vacanta. Fiecare străduță de aici ascunde unele dovezi ale istoriei fascinante și mai ales peisaje fantastice care vor părea rupte de realitate. Mai mult, de-al lungul străduțelor veți  descoperi restaurante care că vor cuceri prin atmosferă și prin preparatele aromate în stil autentic.

Plaja Konyaalti 

Plasată undeva în partea de vest a orașului Antalya, această plajă este locul perfect pentru a te bucura de o plimbare lungă, relaxantă, alături de cei dragi. Aceasta se întinde pe o suprafață de aproximativ șapte kilometri și este zona ideală pentru momentele în care dorești să iei o pauză de la întreaga lume. Plaja oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje, iar nisipul fin este cu siguranță o metodă plăcută prin care să îți petreci o zi din vacanța în Antalya. De asemenea, de-al lungul acesteia, vei descoperi o serie de restaurante, unde vei putea gusta unele dintre cele mai delicioase și mai plăcute preparate tradiționale. De altfel, imaginea pe care o vei privi zilnic, cu munțiiBeydaglari în spate te va lăsa fără grai și te va ajuta cu siguranță să-ți reîncarci bateriile. 

Perge

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute sit-uri arheologice  din Turcia și se situează la 15 kilometri de Antalya. Obiectivul turistic care trebuie vizitat întocmai pentru valoarea istorică pe care o are. Acesta a fost fondat în jurul anilor 1000 î.Hr, iar astăzi mai stau în picioarele doar arcadele pe jumătate distruse. Cu toate aceastea, locație este una dintre cele mai vizitate de către turiști, tocmai din perspectiva aceasta a peisajelor pe care le oferă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *