Nu stiu ce fel de lenjerie de pat sa aleg

 Alegerea lenjeriei de pat perfecte nu a fost niciodata mai simpla, iar Casanewconcept.ro reprezinta locul ideal catre care se poate orienta oricine este interesat de produse de cea mai buna calitate. Pana acum era nevoie de deplasarea pana intr-un magazin de specialitate, ceea ce implica timp pierdut, minim cateva zeci de minute, iar de acolo sa fie alese cele mai bune optiuni, insa oricand aparea o problema cu imposibilitatea de a gasi dimensiunile necesare pentru cele mai grozave modele sau alte detalii similare.

Asadar, poti accesa site-ul pentru a-l parcurge de la un capat la altul, fie doar categoriile de interes pentru a vedea toate modelele disponibile, fiind de ajuns numai cateva minute in acest sens, experienta fiind una foarte placuta. Mai mult, magazinul online e bine alcatuit, iar utilizatorii nu vor avea o problema in a ajunge dintr-o parte in alta.

Toate categoriile posibile

Dintotdeauna cele mai cautate lenjerii au fost cele din bumbac 100% pentru ca acest material aduce cele mai bune performante, iar raportul calitate – pret este foarte atragator. Asadar, se gasesc aproape 300 de modele numai la aceasta categorie, tarifele fiind curpinse intre 159 si 209 lei, astfel ca oricine isi va permite alegerea modelului preferat. Totusi, pentru o calitate superioara se poate alege bumbacul satinat in cazul caruia se gasesc putin peste 200 de modele, iar preturile incep de la 110 lei si ajung pana la 409 lei, fiind influentate de dimensiuni, de model si de ofertele in curs.

Utilizatorii au acces si la lenjerii Cocolino care sunt ideale pentru sezoanele mai friguroase, fiind disponibile 36 de modele cu preturi cuprinse intre 159 si 169 de lei. Si finetul reprezinta o optiune care merita luata in calcul, iar aici se gasesc 116 modele incepand cu 119 lei si pana la 280 de lei.  In schimb, cei care isi doresc cu o lenjerie de pat cu adevarat speciala le pot alege pe cele din fibra de bambus infrumusetate cu cristale Swarovski, iar acestea pot fi achizitionate la pretul de 749 de lei.

Cele mai variate modele

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre categoriile principale de la CasaNewConcept, iar pentru fiecare in parte sunt disponibile o multime de modele, care sa fie adecvate in toate tipurile de dormitoare, de la cele ale adultilor, pana la cele ale copiilor.

Alte produse

Mai mult, aici se gasesc si alte tipuri de lenjerii, de la cele pentru bebelusi, cu volanase, creponate, de lux, cu doua plicuri, fie din colectii apreciate precum Yacht sau Tac. In plus, nu lipsesc nici prosoapele, cuverturile, pilotele si pernele, paturile pufoase, husele de saltea si nu numai, fiind mai usor ca niciodata ca orice dormitor sa fie amenajat si personalizat pana la cele mai mici detalii, pentru ca orice client sa fie pe deplin multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *