M-ar tenta sa ma angajez in vestul tarii

Al doilea cel mai mare oras al tarii, Timisoara, se afla in plina dezvoltare si atrage numerosi studenti si tineri aflati in cautarea unui loc de munca, posibilitatile fiind nenumarate aici, spre deosebire de alte orase ale Romaniei. La mare cautare sunt joburile in retail in Timisoara, iar platforma Retaillium reprezinta locul ideal unde poti incepe cautarile intrucat aici sunt publicate cele mai noi joburi. Astfel, astazi este mai usor ca niciodata sa iti gasesti locul de munca preferat, motiv pentru care poti incepe cautarile chiar acum.

Cei mai mari angajatori

Timisoara este un oras dominat de companiile straine, iar cel mai mare angajator este de departe Continental, care printre altele, produce piese pentru autoturisme de lux precum BMW. Hella, Microsoft, Nokia, Athos sau Bosch sunt alti mari jucatori ai orasului, dar si Valeo, IBM sau Autoliv, motiv pentru care vei avea de unde sa alegi atunci cand vrei sa lucrezi in retail in Timisoara.

Pregatirea CV-ului

Dupa ce vei identifica cateva joburi care crezi ca indeplinesc cerintele impuse ar trebui sa te ocupi de pregatirea CV-ului, iar unul dintre avantajele aduse de Retaillium e reprezentat de faptul ca poti sa editezi CV-ul ori de cate ori ai nevoie, fiind recomandat ca acesta sa fie adaptat pentru fiecare post in parte pentru a-ti creste sansele de a fi angajat. Exista mai multe trucuri de care poti tine cont, iar toate informatiile de care ai nevoie le vei gasi imediat pe internet.

Fii creativ

Atunci cand esti in cautarea unui loc de munca ar trebui sa fii cat mai creativ posibil atunci cand pregatesti CV-ul si scrisoarea de intentie intrucat acestea ar trebui sa capteze atentia celorlalti pentru mai mult de cateva secunde. Cu cat est mai creativ, cu atat ai mai multe sanse de a fi angajat, asa ca vino cu niste idei inedite si, cu siguranta, vei fi cu un pas mai aproape de locul de munca pe care il astepti.

Informeaza-te si documenteaza-te

Daca esti atras de o anumita companie, ar trebui sa afli cat mai multe despre aceasta, nu numai informatii generale, ci si din interior, de la persoane care au lucrat, lucreaza sau care macar au trecut pe la un interviu. Cu ajutorul acestora iti va fi mai usor sa te pregatesti si sa stii la ce sa te aspeti, pentru a putea pune la cale raspunsurile pe care angajatorul se asteapta sa le auda.

Traim in epoca informatiei, care circula instant, astfel ca in decurs de cateva secunde poti afla tot ce ai nevoie pentru a-ti fi de folos intr-un anumit context, inclusiv atunci cand cauti un loc de munca, iar Retaillium are scopul de a-i aduce mai aproape pe angajati de angajatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *