Examenul de bacalaureat nu trebuie sa aduca stres

Cea mai importanta etapa din viata liceenilor este, cu siguranta, examenul de bacalaureat, motiv pentru care obtinerea unei note cat mai bune va duce la deschiderea usilor catre cele mai prestigioase universitati din tara. Astfel, daca esti preocupat de invatat, trebuie sa stii ca exista tehnici prin care iti va fi mai usor sa retii notiunile esentiale. Probabil ca istoria este una dintre cele mai dificile materii care da batai de cap oricui, motiv pentru care e bine de stiut ca pe platforma Emedi ai acces la teste bacalaureat istorie.

Repeti pana stii

E simplu, faci teste si repeti pana stapanesti materia, insa nu trebuie sa tocesti materia si sa o inveti pe de rost intrucat pe aceasta cale, cu siguranta, vor exista notiuni pe care pur si simplu sa nu ti le amintesti. In schimb, totul e mult mai simplu si mai eficient cu ajutorul Emedi, asa ca aici poti incepe sa faci teste bacalaureat istorie pentru a sti ca te pregatesti asa cum trebuie.

Pe orice device

Emedi este o platforma accesibila de pe orice device intrucat e disponibila atat in varianta desktop, cat si in versiunea pentru mobil. Cu alte cuvinte, nu mai sunt necesare toate cartile pe care trebuie sa le ai tot timpul la tine, cand informatiile de care ai nevoie se gasesc in acelasi loc, in laptop sau pe telefon, fiind foarte comod.

Inveti oricand ai timp

In plus, Emedi iti ofera posibilitatea de a invata oricand ai timp. De exemplu, poate calatoresti pana undeva sau ai iesit din casa si ai niste timp liber, de ce sa nu scoti telefonul si sa mai inveti? Pe aceasta cale profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie.

Profita de feedback

Mai mult, la Emedi ai parte de feedback, ceea ce este foarte important pentru ca atunci cand inveti, e bine sa stii ca informatiile pe care le retii sunt cele care conteaza. Poti sa faci cate teste vrei si prin feedback vei identifica care sunt notiunile pe care nu le stapanesti si care sunt cele pe care trebuie sa le aprofundezi.

Obtine nota asteptata

Cu siguranta, cu ajutorul Emedi vei avea sansa de a obtine nota asteptata pentru ca inveti in cel mai eficient mod posibil si pe aceasta cale iti vor fi deschise usile catre cele mai prestigioase universitati.

Mai multe abonamente avantajoase

Poti sa testezi platforma timp de doua zile pentru numai 10 lei, iar daca esti multimit, poti incerca o luna, pretul fiind de 35 de lei. Tariful devine mai avantajos pentru doua luni, cand trebuie sa platesti 59 de lei, insa cea mai buna varianta este pentru trei luni, caz in care tariful este de numai 89 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *