De aici imi cumpar vin tot timpul

Inca de la consemnarea descoperirii si utilizarii acestui tip de bautura, avantajele vinului rosu au fost considerate ca fiind motive intemeiate pentru a incuraja cultivarea si consumul. Astfel, desi in trecut efectul dezinhibant si chiar afrodosiac erau printre cele mai vizibile efecte secundare ale administrarii, rezultatele pe termen lung pot aparea sub forma preventiei unei serii de boli cat se poate de serioase, precum hipertensiunea arteriala, maladia Alzheimer, diabetul sau litiaza renala.

Totusi, datorita faptului ca notiunea de cumpatare nu era un concept foarte bine definit la momentul la care consumul vinului a luat avant, efectele secundare de ordin negativ nu au intarziat sa apara. Deoarece la fel ca aproape orice substanta cu caracteristici binefacatoare, acesta isi modifica proprietatile in momentul in care este administrat in exces, si vinul a fost blamat la un moment dat in cursul istoriei, tocmai datorita faptului ca efectele supradozarii erau deopotriva mai evidente si mai semnificative decat orice avantaj cuantificabil abia in decursul anilor.

De ce este bine sa bem vin rosu

Desi atentionarile in ceea ce priveste bauturile alcoolice nu sunt putine, un lucru important ce trebuie mentionat este faptul ca exista un moment potrivit si un context prielnic, precum si o cantitate recomandata pentru a ne asigura ca beneficiem de tot ce este mai bun din ceea ce consumam, evitand in acelasi timp orice efect nedorit. Acestea fiind spuse, printre efectele pozitive ale consumului regulat se numara scaderea riscului de boli de inima, diabet si chiar raceli. Cantitatea impresionanta de antioxidanti este la randul sau demna de mentionat, datorita actiunii sale de a combate radicalii liberi si implicit procesul de imbatranire precoce cauzat de poluarea excesiva. Alaturi de toate aceste aspecte, cantitatea de vitamine hidrosolubile si minerale precum calciul sau magneziul ajuta la functionare a optima a organismului.

Budureasca – printre cele mai apreciate crame din tara

Avand originea in podgoriile din Dealu Mare, crama Budureasca a ajuns intr-un timp scurt sa fie una dintre cele mai recunoscute branduri romanesti, dovezile cele mai concludente fiind chiar numeroasele premii dobandite atat la competitiile interne, cat si la cele de peste hotare. In acest context, vinul rosu de la Budureasca este un produs finit ce rezulta in urma celor mai performante modalitati de procesare a materiei prime.

Referitor la sortimentele de struguri cultivate, acestea includ atat nume autohtone precum Feteasca Neagra, cat si denumiri cu renume international, precum Cabernet Sauvignon sau Pinot Noir. De asemenea, in cadrul gamelor incluse regasim colectiile Clasic, Origini, sau Premium, precum si variante de tipul Miniaturi sau Bag in Box. Fie ca preferati varietatile seci sau demiseci, sau alegeti un sortiment mai dulce, vinul rosu de la Budureasca este cea mai buna alegere pentru cei ce recunosc valoarea acestuia si o cinstesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *