Cum alegi kitul de țigări electronice potrivit?

Kit tigari electronice

Vapatul este poate cea mai bună alternativă la fumat, care să asigure o experiență cât de cât asemănătoare. Totuși, pentru mulți vapatul este net superior, însă pentru asta este nevoie și de dispozitivele adecvate, iar aici intervine Voore care propune soluții adaptate și personalizate pentru fiecare utilizator de țigară electronică în parte.

Alege kituri pentru vapat profesionale complete și vei avea parte de o adevărată plăcere la fiecare utilizare.

Cum funcționează țigara electronică?

Principiul pe baza căruia acest dispozitiv a fost construit este unul foarte simplu și vizează înlocuirea fumului obținut prin ardere cu abur, cu scopul de a elimina mare parte din efectele nocive asupra organismului. Lichidul din cartuș este încălzit de către atomizator, generându-se aburul de inhalat.

Kit Feelin C1 - Nevoks - Light Blue Clear
Kit Feelin C1 – Nevoks – Light Blue Clear

Experiența generată este asemănătoare cu cea a utilizării unei țigări clasice, eliminând totuși monoxidul de carbon inhalat, mirosul specific neplăcut și mare parte din substanțele periculoase.

Ce conține un kit pentru țigări electronice?

Pentru ca o țigară electronică să funcționeze în parametri optimi, sunt necesare câteva elemente de bază, precum atomizatorul, cartușul cu lichid și un acumulator, însă kiturile pentru țigări electronice complete pot avea mai multe componente, precum plăcuțe de conversie, wrap-uri pentru acumulatori, accesorii și nu numai.

La Voore descoperi nenumărate variații ale kiturilor, de la unele simple care conțin minimul necesar, până la opțiuni complexe, destinate utilizatorilor profesioniști. Indiferent către care variantă te orientezi, ai garanția faptului că te vei bucura de o experiență de neegalat.

Exista diferențe intre kiturile de începători și avansați?

Kit Nautilus Prime X - Aspire - Charcoal Black
Kit Nautilus Prime X – Aspire – Charcoal Black

Distincția între kiturile de țigări electronice pentru avansați și începători este o modalitate facilă prin care putem observa care sunt acele elemente de care avem nevoie cu adevărat pentru funcționarea standard a dispozitivului și care sunt cele care asigură o experiență superioară.

Pentru o imagine cât mai clară asupra acestor particularități, vom observa în detaliu câte un kit care aparține de fiecare categorie și vom sublinia acele diferențe majore care se pot observa în cadrul utilizării propriu-zise.

Kiturile pentru începători sunt minimaliste pe toate planurile, de la numărul de componente, la dimensiuni sau chiar la preț. Kitul Lightsaber Long Version – Bp Mods se află în topul preferințelor clienților, asigurând tot ceea ce este nevoie pentru ca un utilizator, la început de drum sau care nu o folosește foarte frecvent, să aibă parte de condiții optime.

Kitul conține corpul dispozitivului, plus un cartuș cu lichid, două capsule, două muștiucuri, un cablu USB, accesorii și manual de utilizare.

Pe de cealaltă parte, Kitul Abyss AIO – Dovpo & Suicide Mods este printre primele alegeri ale avansaților. Pachetul conține, pe lângă elementele menționate mai sus, și plăcuță de conversie pentru acumulatori tip 21700, un Bridge pentru capsule Aspire Nautilus și wrap-uri pentru acumulatori.

Fiecare dintre acestea contribuie la asigurarea unei concentrații mai mari de aburi, plus o aromă mai intensă și, nu în ultimul rând, prelungesc durata de viață a dispozitivului.

Recomandarea specialiștilor este să începi cu un kit pentru începători iar în timp, dacă simți nevoia, să avansezi la următoarea categorie, pentru a te bucura de momentele tale preferate de relaxare.

De unde poți achiziționa un kit de vapat?

Voore este magazinul tău de încredere la care poți apela ori de câte ori îți dorești să achiziționezi un nou kit pentru țigara electronică. Cu zeci de opțiuni de la producători de top din care să alegi, ai garanția faptului că vei duce vapatul la un alt nivel. Cumpără varianta adaptată nevoilor tale și bucură-te de experiența pe care o dorești. Alege produsele puse la dispoziție de Voore, alege vapingul de calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *