Conacul Negoita din Covasna va propune un sejur de neuitat

Urmeaza o perioada de concediu pentru tine si cei dragi si vreti sa alegeti o destinatie cu totul noua, care sa va cucereasca inca de la prima vedere? In zona Covasna, puteti gasi conac de inchiriat, la un pret foarte bun, insa detalii despre aceasta posibilitate vom dezbate in acest articol.

Asadar, intai de toate, trebuie sa mentionam ca puteti sa optati pentru un conac de inchiriat in zona Ozunca Bai, iar acesta se numeste Conac Negoita. Aici va asteapta niste gazde minunate, dar si oferte deosebite pentru o gama foarte diversificata de servicii.

activitati-in-aer-liber-covasna

Concret, este locul perfect pe care poti sa il vizitezi intr-un concediu sau la final de saptamana, atunci cand timpul va permite. Aici veti gasi posibilitatea de a face tot felul de activitati, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Serviciile noastre de calitate va dau posibilitatea sa va bucurati de multe activitati relaxante, care va vor face sa uitati de stresul zilnic.

In ceea ce priveste acest capitol, al serviciilor pe care vi le putem oferi, Conacul Negoita propune un altfel de concept “all inclusive”, unul complet, in care ai intregul complex la dispozitia ta, trei mese pe zi cu preparate din bucataria traditionala ungureasca, bauturi la discretie, crama, loc de joaca pentru copii, 2 Quad-uri Polaris RZR la dispozitie, spa cu sauna pe lemne si cuibar cu sare de la Praid. De asemenea, te poti relaxa si iti poti incanta privirea si pe marginea bazinului de pastravi cu apa de rau, serviciu special pentru iubitorii de pescuit.

Daca esti in cautarea unui loc in care sa te poti bucura de o multitudine de activitati, sa te rasfeti cu drumetii care sa iti ofere peisaje desprinse din povesti, Conacul Negoita este locul perfect. In plus, daca iti place sa inspiri din aerul tare de munte, te asteptam la noi cat de curand. Vestea buna este ca, fiind un conac de inchiriat, poti veni insotit de mai multi membrii ai familiei sau chiar de mai multi prieteni. Capacitatea maxima a conacului nostru este 12 persoane, iar pretul pentru un astfel de sejur este de doar 6.900 de lei.

Pentru a vedea mai multe detalii despre serviciile pe care vi le putem oferi la Conac Negoita, va invitam sa intrati pe pagina noastra web, www.conacnegoita.ro, iar aici veti putea consulta informatii legate de tarife, servicii complete, posibilitati de parcare, locuri pe care merita sa le vizitati in zona, plus multe fotografii din zona conacului.

Va asteptam la Conac Negoita ca sa va puteti bucura de o oaza de liniste si relaxare, menita sa va reincarce bateriile pentru o lunga perioada de timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *