Ce este certificatul ISO 9001?

Crezi ca ar fi cazul ca firma ta sa fie mai vizibila si sa se dezvolte mai mult? Atunci ai la dispozitie cateva solutii in acest sens si chiar daca majoritatea se dovedesc a fi costisitoare si complexe, unele alternative sunt chiar foarte simple. Apeleaza la Sicert pentru a descoperi toate beneficiile aduse de certificatele ISO, acestea fiind recunoscute la nivel mondial si se vor plia de minune pe orice afacere. Cel mai popular certificat este, de departe, cel ISO 9001, iar acesta face referire la calitatea produselor si serviciilor furnizate.

Prin implementarea certificatului activitatea oricarei companii va deveni mult mai eficienta, intrucat angajatii vor lucra mult mai organizati si se vor concentra pe obiectivele principale. Pe aceasta cale va creste considerabil satisfactia clientilor, ceea ce este unul dintre principalele scopuri. Asadar, atat acestia au de castigat, cat si propria companie, iar printre marile avantaje putem aminti:

Pentru organizatii

Alcatuirea unei echipe de manangement mult mai eficienta, ocazie cu care se va lega o legatura mai stransa intre conducere si angajati, astfel ca pe aceasta cale este mult mai usor sa fie stabilite atributiile fiecaruia in cadrul organizatiei. De asemenea, se identifica toate activitatile angajatilor, se studiaza si se cauta modalitati prin care acestea sa fie eficientizate, pentru eliminarea timpilor morti si pentru crearea unor conditii mai bune de lucru. Totodata, se reduc si costurile de operare ale companiei, iar cei de la Sicert asigura o asistenta continua pentru ca orice problema aparuta sa fie combatuta in cel mai scurt timp. Nu in ultimul rand, vor aparea nenumarate oportunitati pentru marketing, astfel ca se imbunatateste mult imaginea oricarei organizatii care are in portofoliu certificatul ISO 9001.

Pentru clienti

Asadar, clientii au parte de servicii si produse de cea mai buna calitate, fapt esential in toate conditiile, dar e bucura si de faptul ca livrarea acestora va avea loc dupa planul stabilit. Pe aceasta cale vor aparea mai putine plangeri si produse returnate, iar Sicert se ocupa si de audite independente care sa dovedeasca calitatea certificatelor aduse.

Astfel, daca nu mai stii cum poti dezvolta organizatia pe care o conduci, fie nu dispui de bugete generoase, certificatele ISO reprezinta cea mai buna optiune pentru tine. Prin intermediul acestora nu numai ca se imbunatateste imaginea generala, ci se deschid si nenumarate oportunitati, astfel ca vei avea ocazia de a cuceri noi nise sau chiar piete noi. De asemenea, aceste piete pot fi si de peste hotare intrucat certificatul ISO este de multe ori impus ca cerinta de selectie a participantilor la licitatii, iar cine nu dispune nu va putea lua parte. Cu alte cuvinte apeleaza acum la Sicert si descopera toate avantajele de care te vei putea bucura, totul cu efort si costuri minime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *