Cămin pentru bătrâni foarte avantajos

Ești în căutarea unui loc în care să ai parte de liniște la bătrânețe și te gândești să apelezi la azile de bătrâni pentru a beneficia de nenumărate avantaje în acest sens? La Sky Angel ținem cont de fiecare vârstnic în parte și înțelegem toate problemele vârstei, astfel încât dorim să oferim cele mai înalte standarde de calitate în ceea ce privesc serviciile de îngrijire. La noi vei regăsi atât o familie, cât și prieteni, astfel încât ai oportunitatea de ați petrece timpul într-un mod cât mai plăcut. Totodată, vei putea beneficia de o gamă completă de servicii esențiale și necesare pentru asigurarea unor condiții de trai cât mai bune. Ne poți solicita mai multe detalii dacă ești interesat de ceea ce îți putem oferi.

Nenumărate avantaje

Doar la Sky Angel vei putea beneficia de nenumărate avantaje, fie că dorești să stai pe o perioadă limitată, fie pentru perioadă definitivă, astfel încât trebuie să îți aducem în vedere câteva dintre caracteristicile complexului nostru. În primul rând, localizarea acestuia este facilă, fiind situat la 15 km distanță față de capitală pentru a oferi un mediu cât mai liniștit. În al doilea rând, poți beneficia de cele mai proaspete fructe și legume deoarece deținem propria livadă și grădina proprie. De asemenea, în cadrul căminului vei regăsi un lac de pescuiți, perfect pentru pasionații de această activitate, dar și un spațiu întins pentru plimbări în aer liber. Totodată, complexul este alcătuit din parter și patru etaje, iar camerele sunt amenajate într-un stil modern, fiind complet dotate și mobilate.

Servicii de calitate

Gama noastră de servicii este completă și dispunem de nenumărate beneficii de care poți profita la noi, precum supravegherea deosebită pentru persoanele cu afecțiuni, servicii de îngrijire, respectiv asistență medicală la orice oră din zi sau din noapte, servicii de cosmetică sau de curățenie generala a spațiului locuit. Organizarea evenimentelor și activităților reprezintă alte aspecte importante, întrucât zilele de naștere și sărbătorile din an vor fi petrecute așa cum se cuvine, iar la cerere putem organiza diverse excursii. De asemenea, la Sky Angel vei avea parte de activități în fiecare zi.

Diverse dotări ale complexului

Dotările complexului vor contura o atmosferă primitoare, unde vei avea asigurate toate condițiile necesare pentru o viață liniștită, astfel încât toate camerele de care dispunem sunt dotate cu internet, televizor și telefon și dispunem de o vedere deosebită, de spații pentru plimbări în aer liber, de bibliotecă generoasă, livadă și grădină, respectiv un lac cu acces gratuit pentru pescuit.

Cele mai bune prețuri

La Sky Angel vei putea beneficia de cele mai bune prețuri pe care le poți regăsi, astfel încât oferim și promoții pe parcursul anului. Nu ezita să apelezi la noi pentru a afla mai multe detalii despre costurile implicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *