Bucura-te de tehnologia E-light doar la Eva Salon

Daca si tu iti doresti sa nu mai fie nevoie sa te epilezi in fiecare zi cu lama de ras, sau sa nu mai dedici o dupa-amiaza intreaga indepartarii parului in mod dureros cu ceara, solutia cea mai buna pentru tine se regaseste in cele mai multe saloane de infrumusetare. Prezenta inca de acum multi ani in cabinetele de estetica si nu numai, aparatura ce utilizeaza lumina intens pulsata a devenit intr-un timp foarte scurt vedeta tratamentelor dermatologice, fiind folosita nu de putine ori pentru a trata patologii care nu mai beneficiau de nicio alta schema de tratament. Astfel, fie ca este vorba de binecunoscuta foliculita sau afectiuni cu impact mai mare, precum pete de diferite cauze, rinofima sau vergeturile, toate se bucura de grade diferite de ameliorare, multumita efectului reparator generat de tehnologia IPL.

Avantajele inlocuirii epilarii acasa cu cea la salon

Asa cum a fost amintit ulterior, efectul cumulativ al luminii policrome non-coerente cu spectru larg nu se opreste doar la stoparea cresterii foliculului de par, ci poate actiona in mod sustinut si asupra laxitatii tegumentului de la nivelul fetei, avand efect de fotocoagulare si remodelare dermica. Luand in considerare costul tot mai scazut de la an la an, precum si lipsa toxicitatii sau a durerii, cel mai bun cadou pe care vi-l puteti face ca femeie este sa nu va mai agresati pielea cu alte metode invazive, ci sa apelati cu incredere la expertiza personalului calificat al unui salon de infrumusetare. In consecinta, un tratament de epilare definitiva efectuat conform nevoilor si analizelor pacientei poate duce la rezultate satisfacatoare ce pot dura fara probleme mai multi ani de zile. Nu in ultimul rand, explicarea inca de la inceput a indicatiilor, contraindicariilor si chiar si a conceptului din spatele functionarii aparaturii alese pot garanta o colaborare eficienta pentru toata lumea.

Informati-va cu privire la regulile epilarii definitive

Fie ca va aflati la prima sedinta sau inca nu ati luat o decizie, garantia unor rezultate de lunga durata este direct proportionala cu insusirea unui set de recomandari a caror respectare este recomandata. Astfel, ca orice aparat ce functioneaza pe baza unui spectru larg de lungimi de unda, acesta poate sensibiliza o piele deja agresata, motiv pentru care este important sa evaluam integritatea tegumentului si sa intervenim cu o prima sedinta doar cand acesta este vindecat. Din aceasta cauza, cel mai bun moment pentru a demara intreaga operatiune este anotimul rece, atat pentru a minimiza riscul de iritatii cat si pentru a dispune de suficient timp pentru a obtine rezultatele mult dorite la timp pentru vacanta de vara. Nu in ultimul rand, orice alte metode invazive vor fi contraindicate, dat fiind faptul ca procesul de epilare definitiva necesita un tegument curat dar si prezenta foliculului de par asupra caruia sa poata actiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *