Andreea Balan are blog si umfla roata la logan

Nu cred astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://andreeabalan.logankissfm.ro/ . M-am stricat de ras… azi la radio in masina, fratele meu cauta o piesa decenta dar a nimerit peste o reclama cu un blog indecent prin figuratie si falsa adoratie fatza de jucarele din plus si acel logan rosu. Cum e posibil? Cea mai penala e faza cu pump it up, adica unde isi tzine fata pompa? langa frana de mana? Si Andreea in logan? Ce s-a intamplat cu peugeul? Nu se mai vand albumele… s-a desteptat categoria de varsta 5-10 ani… mda asculta RBD si cleopatra …. Cum o fi frate sa zambesti ca proasta tot timpul? Si fata scrie pe site ca data viitoare gaseste ea un tip care sa-i umfle cauciucurile… ma intreb cum e sa conduci logan pe tocurile alea… un tip? adica keo are raie acum?
Cine e in blogroll la andreea balan?
pey blonda delia…. alta fiintza sexy… vedeta vedetelor… care intra in club cu atatea fitze de parca e paris hilton…. blondo… ma lasi si pe mine daca sunt in club langa tine si sunt imbracata decent si fara zorzoane ieftine nu inseamna ca esti superioara…. doar o gasculitza cu burtica… ai grija ca niciodata nu sti cu cine te pui, faptul ca esti vedeta nu inseamna ca nu poti fi surprinsa de alti oameni ce nu au vedetisme in cap ci …. ma abtzin ca n-ai sa poti intelege ce vreau sa zic.

Apropo ultimul videoclip… ala cu conectorul… sux… aveai voce buna…pacat ca muzica ta e ieftina… ah da… stiu ca ai dat multi bani pe aia de au facut-o… dar e ieftina pt ca peste 3 ani nimeni nu-si va aminti “hitul ” din acest an.
Inca o blonda… andreea banica… aka ex sexy ex blondy… dar totusi blondy… ciudat… suna ciudat nu? cum sa fi ex sexy? de asta nici nu pot comenta…
alta blonda …si usor satena: anka badiu… tipa care a fost la class .. pey acolo chiar era ok… dar acum s-a stricat… ce sa-i faci… cand ajungi vedeta te mai strici…
Si Miki… fata asta era ok cand a aparut, ca avea un stil al iei… dar vad ca s-a dat cu turma… macar la pump it up avea pompa in porbagaj ….dar n-am prins faza cu cainele ala…. de unde a aparut?
Ideea e ca logan…. nu si-a prea ales bine protagonistele…. fetele astea nu ar merge cu loganul decat daca le-ai umple conturile in banca…iar faza cu concursul….voteaza-ma? voteaza-ma ca ce? gen? cea mai proasta vedeta feminina de pe scena muzicii romanesti? pey as putea sa va mai dau cateva idei…
Multumim kissfm-ului care s-a dovedit a mia oara doar un radio comercial, facut pentru poporul roman… in special cele 3 sferturi in care nu ma incadrez.