Afla mai multe despre bateriile auditive

Bateriile auditive sunt esentiale pentru functionarea aparatelor auditive, iar pentru o functionare indelungata, este necesara utilizarea unor baterii de inalta calitate. Pentru a oferi experiente cat mai placute persoanelor purtatoare de aparate auditive, site-ul baterii-auditive.ro ofera clientilor o gama variata de baterii auditive de calitate superioara, ce apartin unor branduri de renume. Toate bateriile auditive ce se regasesc pe site-ul mentionat anterior sunt de tip Zinc Aer si sunt ideale pentru diferite modele de aparate auditive retroauriculare si intraauriculare.

Printre produsele disponibile pe site, se enumera si bateriile auditive Signia. Fiecare model de baterii auditive se distinge prin culori diferite. Cu alte cuvinte, pentru modelul de baterii 10 PR70 este atribuita culoarea galbena, pentru modelul 13 PR48- culoarea portocalie, pebtru modelul 312 PR41 –culoarea maron, pentru modelul 675 PR44 – culoarea albastra, iar modelul 675 – potrivit pentru Implant Cohlear.

Descopera preturile promotionale

Oricare dintre tipurile de baterii auditive Signia sunt acum disponibile la preturi promotionale pe site-ul baterii-auditive.ro. Asadar, alege sa beneficiezi de un raport calitate-pret avantajos si comanda chiar acum modelul de baterii auditive Signia necesar aparatului auditiv.

Verifica-ti nivelul bateriei

Tot pe site-ul baterii-auditive.ro vei descoperi un produs deosebit de util, este vorba despre testerul pentru baterii auditive Zinc Aer de la Rayovac, ce permite verificarea cu exactitate a nivelului bateriei, este foarte usor de utilizat si totodata este potrivit pentru numeroase modele de baterii auditive. Afla mai multe despre acest produs accesand site-ul baterii-auditive.ro.

Comanda online

Alege sa comanzi online, de la cateva click-uri distanta, bateriile auditive direct de pe site-ul baterii-auditive.ro, iar astfel vei economisi timp si energie pentru alte activitati importante. Asadar, pe site-ul baterii-auditive.ro ai posibilitatea de a-ti crea cont pentru plasarea comenzilor, iar cu ajutorul contului vei reusi sa plasezi comenzi intr-o maniera rapida, poti salva mai multe adrese, vei putea urmari statusul comenzilor tale, dar si multe alte avantaje pe care le vei descoperi imediat ce accesezi site-ul baterii-auditive.ro. De asemenea, este important de mentionat ca dupa finalizarea comenzii de pe site, vei fi contactat de un consilier vanzari in vederea stabilirii anumitor detalii referitoate la comanda. In ceea ce priveste metoda de plata, poti opta atat pentru plata online cu cardul, cat si pentru plata ramburs, la primirea coletului. Alege sa platesti prin oricare din metodele mentionale anterior.

Livrare in scurt timp

Comanda ta de pe site-ul baterii-auditive.ro iti va fi livrata, prin intermediul serviciului de curierat rapid, in aproximativ 1- 3 zile lucratoare din momentul in care aceasta este predata curierului. In ceea ce priveste costul transportului, acesta este de 20 lei. Este important de mentionat faptul ca produsele nu pot fi ridicate de la sediu. Asadar, fie ca iti doresti sa comanzi baterii auditive Signia sau orice alt brand, pe site-ul baterii-auditive.ro vei regasi numeroase modele de inalta calitate, ce vor oferi utilizari indelungate aparatului auditiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *